LÄGER 2013

Lägret är över för denna gången och det blev verkligen lyckat!

Kolla filmen från lägret:

Bilder finns här: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.502311453184321.1073741826.390734604342007&type=3

Info inför 2013 års läger:
I år står Ichiban Karate för årets stora händelse när det gäller äkta lägerkänsla. Vi sätter fokus på gemenskap och vänskap. Vi tar med oss erfarenheterna från tidigare års läger i Perstorp och satsar mycket på aktiviteter utanför dojon. Samverkan mellan barn, ungdomar och vuxna är något som vi tror starkt på och vi hoppas därför att vi kan locka folk i alla åldrar.
Vi kommer att erbjuda instruktörer som har mycket lång erfarenhet inom karate. Övernattning sker på skola med tillhörande fritids. Vi kommer även att äta några av våra måltider här.
När vi tränat klart första dagen och grillat oss lite lunch kommer vi att dra igång med lite andra aktiviteter. Det verkar som om skogarna kring Perstorp kommer att fyllas med mytomspunna figurer, nämligen ninjor. Aktiviteten kallar vi ”Ninjor i skogen” och den går ut på att man i grupper med en mix av yngre och äldre kämpar sig igenom en bana i skogen. Olika utmaningar och lekar kommer att göra denna aktivitet till något minnesvärt. I skogen kommer man att stöta på ninjor som försöker hjälpa er men även något mer illasinnade som kommer att göra allt för att ni inte ska lyckas med ert uppdrag.

Läs mer i inbjudan ovan. Kan du inte öppna den så hör av dig via mail till info@ichibankarate.se

Lägeravgift 250 kr betalar du via vårt Bankgiro: 134-7194 (ange avsändare!) eller kontant på plats innan första träningspasset.